Cases 2017-12-13T14:49:48+02:00

MEDIAMARKT Maastricht

Media markt Maastricht gebruikt alle functionaliteiten binnen de Qonect omgeving. De APP richt zich vooral op gebruikers uit de grensstreek in Duitsland en België. Ook stuurt Media Markt de sociale media aan met Qonect. Tevens heeft MediaMarkt geïnitieerd  dat de e-mailfunctionaliteiten zijn toegvoegd aan de laatste versie van Qonect.

MAZDA Autostad Leiden

Mazda Autostad Leiden gebruikt Qonect om de MAZDA rijders te informeren over interessante aanbiedingen en belangrijke informatie. Zo kan Autostad Leiden via de APP inspelen op seizoensgerelateerd aanbod zoals bijvoorbeeld Winterbanden, Aircocheck etc. Ook wordt de sociale media op regelmatige basis automatisch aangepast met de campagnes uit het Qonect Systeem.

Puur Pastelle

Puur Pastelle is een damesmode keten met meerdere vestigingen in groot Den Haag. Qonect wordt door Pastelle gebruikt als communicatiemiddel om op reglematige basis de vaste klantenkring op een contentieuze en duidelijke manier van waardevolle informatie te voorzien. Zo worden vaste klanten via de APP als eerste op de hoogte gebracht van speciale seizoensacties zoals het binnenkomen van de nieuwe collectie en speciale kortingsacties van specifieke merken.

Let’s Qonect